Treceți la conținutul principal

Cercul Magic si alte tehnici de initiere


CERCUL MAGIC SI ALTE TEHNICI DE INITIERE


Ritualul prin care se initiaza cercul magic este esential, el facand parte din toate practicile vrajitoresti. Cercul magic este un adevarat ,,loc intre lumi" in care pana si timpul isi inceteaza curgerea; energiile malefice sunt oprite Ia marginea cercului, ca in fata unei bariere invizibile, iar fortele invocate sunt sporite in interiorul suprafetei protejate.
Imediat dupa trasarea cercului, vor fi invocate cele patru elemente fundamentalE, apa, focul, pamantul si aerul. Apoi vor fi chemate fiintele lumii de dincolo, forme energetice de sprijinul carora ai nevoie in orice practica magica.
Pentru cei care nu cunosc corespondentele astrale, vom aminti faptul ca de elementul foe este legata planeta Marte, de apa - Luna, de aer - Mercur si de pamant - Saturn.
Fiecarui element ii corespunde un tip de fiinte: in sferele astrale ale focului exista dracoaicele, spiritele flacarii, in apa, sunt zanele, in aer - vantoasele, iar in pamant - spiridusii. Acestea formeaza sufletele elementelor. Doar un om marginit, care nu traieste decat pe baza putinului pe care-l percepe, nu va fi in stare sa creada ca exista si alte sfere existentiale, in care traiesc entitafi diferite de speciile cunoscute.
Revenind la cercul magic, trebuie precizat ca el are un diametru de 3 metri si se traseaza cu creta alba. Pofi folosi si un snur din panza alba, asezat circular. In nordul cercului asezi o lumanare maro, la sud, una rosie, la est, albastra, iar la vest, verde. La nord inalti un mic altar: o masuta joasa acoperita cu o panza alba care trebuie sa atinga podeaua. Pe acest altar asezi obiectele magice: la stanga, cupa, la dreapta cutitul; in fata acestuia, nuiaua. In spate va sta vasul pentru arderi. Sub altar pui un vas simplu (din portelan sau din lut) cu apa neinceputa de izvor.
Arzi tamaie si te relaxezi. Trebuie sa-ti inchipui ca toate gandurile negative, precum si cele care n-au de-a face cu ritualul se strang intr-un manunchi plasat in afara cercului. Este un ,,balast" spiritual de care nu ai nevoie si pe care il vei indeparta prin puterea ta mentala. Vei constata cu acest prilej cat de nesemnificative sunt majoritatea problemelor care te-au framantat, ti-au redus energia si pofta de viata.
lei cufitul in amandoua mainile intinse in fata (tii varful cutitui lui in jos) si faci de trei ori inconjorul cercului (din interior) mergand in sensul acelor de ceasornic.


Cercul Magic si alte tehnici de initiere



Iti imaginezi o lumina albastra care iese din varful cutitului si retraseaza conturul cercului. Refaci deci de trei ori marginea cercului, vizualizand dara albastra lasata de varful lamei.
lei nuiaua magica si te asezi cu fata spre est (esti tot in interiorul cercului). Aprinzi lumanarea albastra si trasezi in aer, cu nuiaua, o stea cu cinci colturi. Desenezi figura de la stanga spre dreapta. Atentie: este extrem de important sa nu faci acest gest in mod mecanic! Trebuie chiar sa-ti inchipui simbolul colorat in albastru, desenat de nuia si plutind in aer. Rostesti urmatoarea incantatie:


“Voi vantoaselor, stapane ale cerului si aducatoare ale furtunii, voi ce impingeti norii pe cai nestiute, va chem sa aparati acest cerc de toate pericolele care se apropie de la rasarit!"


Iti imaginezi timp de cateva minute un vant puternic care vine de la rasarit si se izbeste de peretele energetic reprezentat de cercul magic. Furtuna este din ce in ce mai puternica, dar tu esti ferita.
Aprinzi apoi lumanarea rosie si, cu fata catre sud, desenezi din nou cu nuiaua steaua cu cinci colturi. Rostesti urmatoarea incantatie:


Dracoaicelor, Stapane ale fulgerului care salasluiti in inima flacarii, va chem sa paziti acest cerc de toate pericolele din sud!"

 

 

Iti imaginezi eruptia unui vulcan, torentele de lava, dogoarea si mirosul de ars. Toate se petrec in fata ta, in afara cercului. Esti protejata doar de puterea magica a locului circular in care te afli. Bucura-te de racoarea dimprejurul tau, gandindu-te insa la aerul incins dinspre sud.

Procedezi la fel pentru vest si nord, aprinzand, pe rand, lumanarea verde si maro. Formulele de invocare pe care trebuie sa le rostesti sunt:

“Voi, Zanelor care ati fost fnaintea tuturor lucrurilor, stapane ale adancurilor care va racoriti in ochiul valurilor, doamne al apelor, va chem sa aparati acest cerc de pericolele care vin dinspre vest!"


Iti imaginezi un ocean involburat ale carui valuri se izbesc de marginile cercului magic. Trebuie sa fii atat de concentrata, incat sa simti pana si mirosul sarat al brizei dinspre larg.

Pentru nord, formula este urmatoarea:

Voi, Spiridusi ai Nordului, harnici stapani ai dealurilor si ai nesfarsitului ocean de pamant, voi care vorbiti cu glasul radacinilor si stancilor, va chem sa aparati acest cerc de pericolele din nord!"







Trebuie sa-ti imaginezi imensitatea campiei chiar in fata ta, un spatiu fara sfarsit, spre deosebire de interiorul cercului, ca o chilie protejata de ziduri puternice.
Stropesti interiorul cercului cu apa neinceputa si rostesti urmatoarea formula magica:


“ Iti cer, cerc al puterii celor patru elemente, sa tii usa inchisa pentru raul si necuratenia de afara si sa lasi inauntru doar binele, pentru a-mi spori puterile atat timp cat stau inauntrul tau!"

Pasesti acum in fata altarului si asezi nuiaua la loc. In genunchi si cu mainile incrucisate la piept, spui cu voce puternica urmatoarea formula, care va initia pe deplin cercul:

“Pe tine te-am facut ca nimic rau sa nu strice farmecele si descantecele pe care le voi lucra. Vantoasele vor goni raul de la rasarit, sufland cu putere si trimitandu-l inapoi de unde a venit. Dracoaicele vor pune zid de flacari intre mine si raul de la sud. Zinele vor stinge cu apa sfanta  raul de la apus. Spiridusii se vor strange ca o padure de netrecut intre mine si raul de la nord. Asa sa fie!"


Aceasta formula va concentra fortele spirituale in interiorul cercului, te va dinamiza si-ti va oferi puteri magice suplimentare.
Apoi te asezi in fata altarului si ramai o vreme in tacere. Te concentrezi doar asupra sentimentului de protectie si de incarcare energetica pe care-l ofera interiorul cercului. Acum te afli In afara lumii obisnuite, dominate de cele 4 elemente. In cadrul cercului domneste doar puterea ta vrajitoreasca.
Te ridici apoi, iei nuiaua magica si parcurgi cercul in sens invers acelor de ceasornic. In dreptul fiecarui punct cardinal, refaci in aer conturul stelei cu cinci colturi, trasandu-l cu nuiaua, insa de la dreapta la stanga. Astfel "stergi" imaginile desenate si trimiti in afara acestei lumi principiile energetice invocate. De asemenea, stingi pe rand toate lumanarile din dreptul fiecarui punct cardinal. Apoi parcurgi inca o data cercul, tot in sens invers acelor de ceasornic si tii nuiaua cu varful catre marginea cercului, ca si cum ai sterge conturul.
Astfel se incheie ritualul si poti parasi cercul. Vei constata totusi ca in interiorul lui domneste inca o atmosfera linistita, proaspata. Aceasta este urmarea invocarii principiilor care stau la baza elementelor primordiale. Aceste principii, manifestate sub forma energetica, au purificat locul de orice prezenta malefica. De aceea, acest ritual mai este folosit pentru a contracara farmecele aruncate asupra ta. Dar cercul magic trebuie initiat pentru aproape orice lucrare vrajitoreasca; in interiorul sau, efectele magiei sunt mult mai intense. Deschizi de fiecare data un cerc, invoci cele 4 elemente, apoi iti faci lucrarea magica si, la sfarsit, eliberezi elementele si inchizi cercul. Un singur lucru nu trebuie sa uiti: nu iesi niciodata din cerc inainte de a fi sters simbolurile din cele 4 puncte cardinale si conturul cercului!

Comentarii

  1. Din ce este trasat cercul? Sare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ghicitul in cafea

In afara de datul In bobi si de tehnicile apei neincepute,  una dintre cele mai folosite arte divinatorii este ghicitul in  zatul (drojdia) de cafea. Xenia mi-a precizat ca reprezinta o tehnica simpla, dar ca in acest domeniu este strict necesara" inclinatia spre magie, capacitatea de a “vedea" desenandu-se figurile in zatul din ceasca. Inca de cand cafeaua s-a ivit in intrebuinfarea familiilor instarite din Muntenia si Moldova, ea a servit la consultarea soartei prin desenele ce se formeaza din drojdia boabelor rasnite si fierte. In multe case din Romania, se obisnuieste astazi ca, dupa ce cineva si-a baut cafeaua, sa tulbure zatul, sa il intinda pe peretii cestii si apoi, punand ceasca cu gura in jos, sa lase sa se formeze pe el diferite figuri; pe baza acestora se face apoi  “citirea" oracolului. Potrivit Xeniei, acesta este un procedeu gresit: pentru a obtine un oracol clar, e bine a face o pregatire prealabila care dureaza un timp de doua sau trei zile

Secretele apei neincepute

SECRETELE APEI NEINCEPUTE   Unul dintre cele mai interesante domenii ale magiei, caruia ii este rezervat si printre tehnicile Xeniei un loc de frunte, este asa-numita magie a apei neincepute. Mai siniplu spus, este vorba de mai multe ritualuri magice in care se foloseste apa neinceputa, luata deci in primele clipe de dupa miezul noptii, fie dintr-o fantana, fie dintr-un izvor. Desi formeaza o ramura foarte importanta a vrajitoriei, tehnicile cu apa neinceputa nu se folosesc oricand, ci doar in anumite situatii, printre care ecel mai des intalnite sunt cele in care se doreste deslusirea viitorului. Prin urmare, magia apei neincepute este una divinatorie, ca si ghicitul in cafea, despre care va fi vorba in alt capitol. Chiar si ca magie divinatorie, tehnica apei nu este foarte des folosita. Aceasta deoarece pericolul unor viziuni false sau al unor proaste interpretari este deosebit de mare. Daca este vorba de imagini infricosatoare, interpretate ca prevestiri nefaste (ceea ce nu

Afla-ti viitorul

 Multe vrajitoare nu acorda o importanta deosebita acestei practici. Ele obisnuiesc sa spuna: “Apa nu e un bun sfetnic!". Imaginile care apar in acest ritual se refera la viitorul tau, dar, dupa cum stii, exista o multitudine de posibilitati de viitor. Daca, de pilda, consulti apa si ea iti infafiseaza imaginea infricosatoare a unui accident, este posibil sa nu mai pleci in calatoria pe care o planuiai; renuntand insa la aceasta calatorie, este posibil sa deschizi un viitor in care te pandeste exact acel accident pe care l-ai vazut. Altfel spus, nu poti sti daca apa “calculeaza" viitorul tinand cont de posibilele tale reactii... Deci, este bine sa consulti apa, dar nu este neaparat bine sa actionezi in functie de imaginile pe care ti le ofera. Cel care arunca o privire peste timp este bine sa gandeasca urmatoarele: “ Singurul viitor care ma intereseaza este mai bun decat prezentul. Daca vor aparea imagini nelinistitoare, voi incerca sa le transform prin puterea vointe