Treceți la conținutul principal

Locurile Magice - Energia personala si locurile energetice





LOCURILE MAGIEI

DE LA ENERGIA PERSONALA LA LOCURILE ENERGETICE


Nu am abordat pana acum o problema foarte impor tanta in magie: aceea a locurilor predilecte ale vrajitoriei. Se poate lucra magic oriunde, sau numai in anumite locuri predestinate?
Raspunsul este destul de complicat: binemjeles ca magia se poate face oriunde, chiar intr-un apartament de bloc dintr-ur oras modern, dar vrajile sunt mult mai eficiente atunci cane sunt facute in locuri consecrate, favorabile din punct de vedere energetic.
Vrajitoarele considera ca doua forme de energie sunt importante pentru fiinta umana: energia cosmica si cea telurica, a Pamantului. Spre deosebire de o opinie destui de raspandita nu este deloc adevarat ca energia cosmica ar fi cea benefica iar cea telurica, malefica. Lucrurile nu sunt atat de simple ambele forme de energie pot fi benefice sau malefice, doar echilibrul dintre ele poate fi considerat starea energetica pozitiva.

Bioenergeticieni si vrajitori



Puterea de a sirnti echilibrul sau dezechilibrul energetic  al unui organism viu sau al unei zone geografice este apanajul putinor persoane. Bioenergeticienii reusesc sa sesizeze dezechilibrele energetice la nivelul corpului umar (vizibile si in modificarile de culoare sau de intensitate ale aurei) si sa le remedieze prin aportul lor energetic. Cu alte cuvinte, ei nu au nevoie numai de puterea de a “vedea" centrii energetici umani, ci si de capacitatea de a transmite propria lor energie spre a compensa deficientele pacientului. Nu vi s-a intamplat sa intalnifi persoane care puteau calma o migrena numai punandu-va mana pe frunte, in timp ce altele puteau sa stea ore in sir mangaindu-va fruntea fara nici un elect? Primele aveau acest dar al transmiterii energetice. Exista, ca in cazul persoanelor care pot deochia, si oameni care, constient sau nu, “fura energie". Li se spune “vampiri energetici". Daca, de pilda, dupa doar cateva minute petrecute cu o persoana, simtiti o stare inexplicabila de slabiciune, de somnolenta (nevoia de a casca este un prim simptom), este evident ca aveti in fata dumneavoastra un asemenea vampir energetic. Sunt mari sanse ca ,,furtul de energie" sa fie involuntar, omul respectiv functionand ca un adevarat magnet energetic.
In general, vrajitoarele nu poseda darul bioenergeticienilor; in caz contrar, poate nu ar mai fi simtit nevoia sa deprinda tehnicile magiei. Desi poate vedea aura umana si este capabila sa sesizeze dezechilibrele energetice la nivelul corpului uman, Xenia nu poate sa transmita energie pentru a compensa centrii slabiti. Asta nu inseamna ca ea nu pune un accent deosebit pe aspectul energetic al magiei.
Dupa cum ati observat deja, majoritatea procedurilor magice cuprind o pregatire spirituala, care cuprinde tehnici de intrare in starea de concentrare maxima, propice vrajilor. Din aceste tehnici face parte si pregatirea energetica. De asemenea, un domeniu al magiei extrem de important, influentarea, in special influentarea prin “spiridusi", nu se poate face fara stapanirea perfecta a unor tehnici de concentrare energetica. Vrajitoarea nu trebuie numai sa cunoasca ritualurile, ci si sa lucreze intr-o stare de incarcare energetica extraordinara. De aceea, pregatirea energetica, prin concentrare, nu trebuie neglijata n nici un caz. Ea trebuie sa fie facuta si in cazurile in care, in paginile acestei lucrari, nu este specificata.


LOCURI ENERGETICE


La fel precum corpul uman este dublat de un corp e getic, care poate fi influentat, Pamantul are si el centrii energetici, care formeaza o adevarata retea. Daca astrologia este necesara vrajitoarelor pentru a lua in calcul procedurile magice, influentele astrale, nici influenta energiei Pamantului nu trebuie neglijata.
Exista locuri in care eficienta demersurilor magice aproape nula si exista altele, in care pana si un novice, nu se poate concentra energetic ca o vrajitoare experimentata realizeaza adevarate minuni. De ce? Tocmai fiindca influenta energiei telurice este extrem de importanta in vrajitorie.
Daca bioenergeticienii sau maestrii asiatici ai acupuncturii lucreaza, fiecare cu metoda lor specifica, asupra centrilor energetici umani, exista persoane care stiu cum sa influenteze sistemul energetic al unei zone geografice. In primul rand insa,  ei trebuie sa poata simti dispunerea centrilor energetici ai unui loc. Cum se face asta? Prin acelasi simt pe care il au persoanele care pot gasi apa doar cu o bagheta din lemn...
Bunica Xeniei era frecvent chemata de satenii care vroiau sa-si faca o fantana si cautau apa pe pamantul lor. Batrana folosea nuiaua de alun, tinand varful ei indreptat catre pamant si mergea lent, strabatand terenul cu rabdare. Cand trece langa zona in care, in adancuri, se afla apa, nuiaua vibra usori. Acest dar s-a pierdut in familia Xeniei, dar ceva din secretele bunicii a ajuns la nepoata.
Xenia poate simti incarcatura energetica a unui loc. Pentru ea, exista multe locuri neutre, banale din punct de vedere energetic. Mai exista insa ,,puturi" si Jocuri sfinte".
Primele sunt locuri malefice, in care un dezechilibru aI energiei telurice produce efecte foarte periculoase. Xenia le spune ,,puturi", fiindca, asa cum mi-a declarat, ,,simti ca o
gaura in pamant, care stoarce din tine toata energia".
Sunt locuri evitate de oameni, fiindca, desi majoritatea nu simt cu exactitate “putul", toti resimt efectele fizice: deasupra unui put ai stari de lesin, de greata, migrene foarte violente. Nici animalele nu pasc din zonele unde se afla un put energetic
Construirea unei case deasupra unui put este o adevarata catastrofa; boli necrutatoare, cum ar fi cancerul, ii lovesc pe ceii care locuiesc acolo, somnul devine fie imposibil, fie torturat de cosmaruri, iar casa este locul de desfasurare a unor fenomene inexplicabile: obiecte care se misca singure sau se sparg fara sa le fi atins cineva, animale domestice, cum ar fi pisicile, care devin fiare...
Din cauza acestor fenomene, satenii spun ca asemenea case sunt bantuite, cand, de fapt, ele sunt pur si simplu plasate unde nu trebuie. Exista insa o legatura intre aceste locuri si lumea de dincolo, de aceea exista ceva adevar in a spune ca sunt bantuite, fiindca, asa cum a precizat Xenia, “puturile energetice" sunt locurile cele mai favorabile invocarii duhurilor din cealalta lume si, pe de alta parte, practicarii magiei negre. Aceasta se explica prin faptul ca dezechilibrele energetice sunt cai de acces catre alte lumi.
La polul opus se afla “locurile sfinte". Acestea sunt zone in care reteaua energetica a Pamantului este echilibrata aproape perfect. In aceste locuri, din cele mai vechi timpuri s-au observat efecte benefice asupra sanatatii oamenilor si animalelor. De asemenea, viata vegetala este mult stimulata.
Pentru practicile magiei albe, asemenea locuri sunt adevarate temple. Ele prezinta si avantajul de a fi, de cele mai nulte ori, destul de greu accesibile. Spre deosebire de puturile energetice,locurile sfinte se intalnesc in special pe platourile inalte ale muntilor si in zonele deluroase impadurite.
In Romania, Xenia mi-a spus ca sunt cunoscute multe asemenea locuri, plasate in muntii Carpati. In masivul Tarcau, unde se afla satul din care provine ea, exista mai multe poieni cunoscute ca zone cu o incarcatura energetica benefica. ln acestea se retrage Xenia pentru ritualurile mai dificile si tot de acolo isi culege ierburile de leac; aceste plante, considerate pe buna dreptate ,,magice", nu au acelasi efect daca sunt culese dintr-o zona neinteresanta din punct de vedere energetic, sau dintr-un “loc sfant".
Tehnicile vrajitoresti au efecte deosebite daca sunt practicate in asemenea locuri, in special procedurile de desfacere (descantecele), cele ale magiei erotice si ale magiei apei neinepute. In legatura cu apa folosita in ritualuri, trebuie precizat ca nu orice izvor ofera apa potrivita; daca el este plasat intr-o zona energetica malefica, nu aveti ce face cu acea apa.
Xenia afirma ca in Romania exista mai multe locuri extraordinar de bune din punct de vedere energetic, favorabile magiei: ele se afla, in afara de masivul Tarcau, deja amintit, pe platourile inalte ale muntilor Retezat, Cindrel, Piatra Craiului, Intorsurii si, poate cel mai puternic centru energetic din Romania, in masivul Ceahlau.

Comentarii

  1. Bună, mă numesc Sally, logodnicul meu s-a despărțit de mine luna trecută, am fost atât de trist că m-am schimbat complet, nu mâncam și nu vorbeam cu nimeni, plângeam mult, eram atât de deprimat și stresat încât am Mi-a fost frică că voi ajunge la spital din cauza stresului și a depresiei, până când într-o zi am căutat online sfaturi pentru a-mi recupera iubitul Pentru că îl iubesc și țin la el profund și vreau doar să fim împreună ca un cuplu și vreau să dăm o veșnicie, Apoi am găsit un vrăjitor puternic numit LORD DAWN cum a rezolvat atâtea probleme de relație și a vindecat atâtea boli, Apoi l-am contactat pe Whatsapp, LORD DAWN mi-a spus că logodnicul meu se va întoarce Mie la 24 de ore după ce l-a vrăjit, nu am crezut niciodată până când logodnicul meu m-a sunat la telefon și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să trăim fericiți împreună pentru totdeauna și acum suntem împreună în pace și în fericire, sunt atât de fericit acum că LORD DAWN m-a ajutat să-mi aduc finanțele înapoi. Mulțumesc mult LORD DAWN vă poate ajuta, de asemenea, dacă aveți orice problemă de relație sau probleme de boală, contactați-l pe Whatsapp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ghicitul in cafea

In afara de datul In bobi si de tehnicile apei neincepute,  una dintre cele mai folosite arte divinatorii este ghicitul in  zatul (drojdia) de cafea. Xenia mi-a precizat ca reprezinta o tehnica simpla, dar ca in acest domeniu este strict necesara" inclinatia spre magie, capacitatea de a “vedea" desenandu-se figurile in zatul din ceasca. Inca de cand cafeaua s-a ivit in intrebuinfarea familiilor instarite din Muntenia si Moldova, ea a servit la consultarea soartei prin desenele ce se formeaza din drojdia boabelor rasnite si fierte. In multe case din Romania, se obisnuieste astazi ca, dupa ce cineva si-a baut cafeaua, sa tulbure zatul, sa il intinda pe peretii cestii si apoi, punand ceasca cu gura in jos, sa lase sa se formeze pe el diferite figuri; pe baza acestora se face apoi  “citirea" oracolului. Potrivit Xeniei, acesta este un procedeu gresit: pentru a obtine un oracol clar, e bine a face o pregatire prealabila care dureaza un timp de doua sau trei zile

Secretele apei neincepute

SECRETELE APEI NEINCEPUTE   Unul dintre cele mai interesante domenii ale magiei, caruia ii este rezervat si printre tehnicile Xeniei un loc de frunte, este asa-numita magie a apei neincepute. Mai siniplu spus, este vorba de mai multe ritualuri magice in care se foloseste apa neinceputa, luata deci in primele clipe de dupa miezul noptii, fie dintr-o fantana, fie dintr-un izvor. Desi formeaza o ramura foarte importanta a vrajitoriei, tehnicile cu apa neinceputa nu se folosesc oricand, ci doar in anumite situatii, printre care ecel mai des intalnite sunt cele in care se doreste deslusirea viitorului. Prin urmare, magia apei neincepute este una divinatorie, ca si ghicitul in cafea, despre care va fi vorba in alt capitol. Chiar si ca magie divinatorie, tehnica apei nu este foarte des folosita. Aceasta deoarece pericolul unor viziuni false sau al unor proaste interpretari este deosebit de mare. Daca este vorba de imagini infricosatoare, interpretate ca prevestiri nefaste (ceea ce nu

Afla-ti viitorul

 Multe vrajitoare nu acorda o importanta deosebita acestei practici. Ele obisnuiesc sa spuna: “Apa nu e un bun sfetnic!". Imaginile care apar in acest ritual se refera la viitorul tau, dar, dupa cum stii, exista o multitudine de posibilitati de viitor. Daca, de pilda, consulti apa si ea iti infafiseaza imaginea infricosatoare a unui accident, este posibil sa nu mai pleci in calatoria pe care o planuiai; renuntand insa la aceasta calatorie, este posibil sa deschizi un viitor in care te pandeste exact acel accident pe care l-ai vazut. Altfel spus, nu poti sti daca apa “calculeaza" viitorul tinand cont de posibilele tale reactii... Deci, este bine sa consulti apa, dar nu este neaparat bine sa actionezi in functie de imaginile pe care ti le ofera. Cel care arunca o privire peste timp este bine sa gandeasca urmatoarele: “ Singurul viitor care ma intereseaza este mai bun decat prezentul. Daca vor aparea imagini nelinistitoare, voi incerca sa le transform prin puterea vointe